Verse sla binnen 24 uur in de Spar-supermarkt

Spar en groententelers uit Tirol zorgen er dagelijks voor dat er verse sla in de schappen ligt. Met de kruidenmengsels van Johanna Maier uit de Spar premium-productlijn krijgt elke sla bovendien nog een bijzondere touch qua smaak.


Groenteteler Anton Giner uit Thaur levert verse sla uit Tirol aan Spar

"De babysla is onze specialiteit", zegt groententeler Anton Giner trots en verwijst meteen naar de andere soorten die hij in Thaur voor Spar Tirol teelt. Daarbij mag de klassieke kropsla natuurlijk niet ontbreken, net zo als de geliefde gemengde sla bestaande uit Lollo Rosso, Lollo Bionda, rode kropsla of eikenbladsla. De groenten- en fruitafdelingen van Spar onderscheiden zich dankzij een grote keuze, kwaliteit en versheid - en dat tegen een voordelige prijs. Spar-klanten kiezen graag en steeds vaker voor producten uit hun eigen streek Tirol – een mooie manier om uitdrukking te geven aan de eigen verbondenheid met Tirol.


Anton Giner junior helpt ook al ijverig bij de slaoogst in Thaur.

Top-partnerschap: familie Giner en Spar
Naast sla teelt Anton Giner op zijn meer dan 13 hectare grote areaal in Thaur ook radijs, bosuien, knolselderij en bio-pompoenen exclusief voor Spar. Spar hecht bij zijn leveranciers grote waarde aan gezonde levensmiddelen die vrij zijn van schadelijke stoffen. "Ons bedrijf is onderworpen aan de strenge controles van de AMA", benadrukt groententeler Anton Giner.

Voorkeur voor regionale producten
Spar kiest sinds haar oprichting in Kufstein 60 jaar geleden graag voor de lokale landbouw. Inmiddels biedt Spar de klanten in Tirol meer dan 2.600 artikelen uit de regio aan, vers geleverd door 128 producenten en leveranciers uit de streek. Dit heeft gezorgd voor partnerschappen die door de jaren heen zijn gegroeid. Hierbij hebben de telers een grote afnemer van hun oogst en heeft Spar betrouwbare leveranciers die de beste kwaliteit garanderen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven