Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gabriël Verduyn overleden

Gabriël Verduyn is vannacht op 90-jarige leeftijd overleden. Hij heeft veel gedaan in de AGF-sector. "In de oorlogsjaren begonnen zijn zussen met de groentenhandel. Gabriël was ook actief in de handel, maar daarnaast heeft hij een tuinbouwbedrijf gerund. Hij kocht ook aardappelen en groenten van buren in om meer te kunnen verkopen. Na de handel ging Daniël wortelen snijden. Toentertijd was dat nog allemaal handwerk met aardappelmesjes. Daarna is hij altijd zeer intensief met de techniek geweest en begon hij te investeren in machines."

"Hij had altijd oog voor techniek, materialen en machines. Zijn eerste productielijnen bouwde hij dan ook helemaal zelf in zijn 'smidse'. Hieruit kwam uiteindelijk ook het bedrijf Barka Services BVBA. Dit bedrijf is nu van zijn zoon Bart. Gabriël was de oprichter van eerst pvba Verduyn wat nadien NV Verduyn geworden is. Dit bedrijf is nu van zoon Daniël."


Gabriël vroeger in de kas (rechts) en op oudere leeftijd (links).

Bart, zijn zoon: "Een schitterend mens, die gevochten heeft tot afgelopen nacht, doch, hij heeft de strijd moeten opgeven."

Condoleances en meer informatie: bart@barka.be
Publicatiedatum: