Van der Wel Rotterdam failliet

Tholen - Vanmorgen, 7 maart, werd het faillissement over AGF-Groothandel Van der Wel Rotterdam uitgesproken. Het bedrijf op Groothandelsmarkt Spaanse Polder kent zijn oorsprong in 1969 en groeide na de splitsing in 1997 onder leiding van Elbert Duifhuizen uit tot één van de grotere spelers op de groothandelsmarkt in Rotterdam.
 


Elbert geeft een aantal redenen voor het faillissement. "Deze zijn in de markt ook algemeen bekend. Zo hadden we in het bedrijf een paar jaar geleden een geval van interne fraude en heeft de vestiging in Utrecht ons veel geld gekost. Alles bij elkaar genomen te veel tegenslag om het hoofd boven water te blijven houden."
 
"Het beetje kredietverzekering wat ik had, werd stopgezet en toen restte niet anders dan een faillissement", vervolgt Elbert. "Voor onze vaste klanten en leveranciers is dit geen verrassing, want we hebben altijd open kaart naar iedereen gespeeld. Inmiddels hebben zich verschillende overnamekandidaten gemeld, dus de hoop op een doorstart is zeker aanwezig."

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven