Euro West ook in 2017 weer volledig gecertificeerd

De Poeldijkse groente- en fruitverpakker Euro West heeft de afgelopen maanden weer diverse auditors op bezoek gehad om het kwaliteitssysteem te beoordelen. Het kwaliteitssysteem is onderworpen aan audits voor de kwaliteitsstandaarden BRC, IFS, Skal en RIK. Deze audits werden ook dit jaar weer allemaal met een positief resultaat afgerond, waardoor het bedrijf ook in 2017 weer over alle relevante certificaten beschikt.


Adviseur Cok Duijvestijn (Q-Point, rechts) overhandigt één van de certificaten aan Stefan van Marrewijk (Euro West, links)

Het verpakkingsbedrijf uit Poeldijk is al jaren gecertificeerd tegen de bovengenoemde standaarden en er wordt hard aan gewerkt om een certificaat aan dit rijtje toe te voegen. Steeds meer afnemers verlangen namelijk dat alle aan hun geleverde producten door de gehele keten QS-gecertificeerd zijn. Vandaar dat Euro West ervoor heeft gekozen om zich ook voor QS te laten certificeren. De Poeldijkse verpakker hoopt zo spoedig mogelijk te beschikken over dit certificaat.

Euro West is een verpakkingsbedrijf dat al jaren actief is in de groente- en fruitwereld. Met een breed assortiment aan verpakkingsmogelijkheden kan het bedrijf voorzien aan de uiteenlopende wensen van haar klanten.

Voor meer informatie:
Euro West
Tel: 0174-246268
www.euro-west.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven