Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Euro West koopt Girsac-verpakker bij Jasa

Tholen - Tijdens de Fruit Logistica werd de deal beklonken tussen Euro West en Jasa voor de aanschaf van een nieuwe Girsac-verpakkingsmachine. "Een Girsac-verpakkingsmachine hadden we nog niet. Van klanten kregen we vraag om citrus in Girsac te verpakken. Deze investering vormt de eerste stap in een serie om onze wegers te vernieuwen", vertelt Marco Vijverberg van Euro West.


De deal is rond: Robbert Reijgersberg en Marco Vijverberg van Euro West (rechts) toasten met Piet en Sandra Pannekeet van Jasa


De Girsac-verpakker wordt geplaatst achter een weger van Newtec en moet eind april draaien. "We hebben uiteraard bij meerdere leveranciers een offerte opgevraagd. Jasa kwam daar niet als goedkoopste en duurste uit, maar we zijn altijd erg tevreden over hun service en dat is ook veel waard. We zijn er blij mee dat we vanaf dit jaar ook deze verpakkingsmogelijkheid aan onze klanten kunnen aanbieden", vertelt Marco.

Volgens Piet Pannekeet van Jasa is de Girsac naast de netverpakking met clip nog altijd de meest gevraagde verpakkingsvorm voor citrus. "Het is een trend om meer te communiceren op de verpakking en daarin is de Girsac-netverpakking met band onderscheidend. Daarbij is het ook mogelijk om de verpakking met handvat te leveren, al ligt de capaciteit dan wat lager. We zijn blij dat een trouwe klant als Euro-West wederom voor ons heeft gekozen."

www.euro-west.nl
www.jasa.nl