Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Actuele appelvoorraad in Zuid-Tirol

De Kamer van Koophandel en Industrie Bozen en Assomela (Apple Association) in Trente publiceren regelmatig de actuele opgeslagen voorraad appelen in de regio Trentino-Zuid-Tirol. Het overzicht van begin december staat nu online.



Volgens de cijfers van Assomela en de Kamer van Koophandel en Industrie lagen er bij de coöperaties in de regio op peildatum 1 december nog 1.158.436 ton appelen in opslag. In 2015 lag deze hoeveelheid op dezelfde datum nog op 1.173.413 ton en in 2014 op slechts 1.236.221 ton. Iets meer dan de helft van de opgeslagen voorraad bestaat uit appelen van het ras Golden Delicious (611.391 ton). Daarna volgen de rassen Red Delicious (115.439 ton), Gala (86.087 ton) en Granny Smith (68.534 ton) met de grootste hoeveelheid. Vergeleken bij vorig jaar zijn de voorraden van de rassen Gala, Cripps Pink en Braeburn iets groter en die van de rassen Golden Delicious, Red Delicious en Fuji kleiner.

Publicatiedatum: