Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening Perenpakstation tijdens zesde editie Fruitmasters Telersdag

Ruim 1.500 bezoekers genoten eergisteren van winterse sferen tijdens de zesde editie van de Fruitmasters Telersdag. De bijeenkomst stond in het teken van ontmoeting, kennisuitwisseling en ontspanning voor de bij Fruitmasters aangesloten telers en hun familie.



Opening Perenpakstation

Sinds juni 2016 is er volop gewerkt aan de realisatie van de nieuwe perenlijn. Tijdens de Telersdag werd de nieuwe lijn officieel gelanceerd voor medewerkers en leden. Deze perenlijn heeft diverse voordelen: meer capaciteit, minder intern transport en een efficiëntere manier van werken. Door middel van het IQS en IFA-meetsysteem kunnen we met de nieuwe lijn sorteren op externe én interne kwaliteit. Met deze lijn kan Fruitmasters op jaarbasis een groei opvangen van 30 miljoen naar 40 miljoen kilo peren. Na de officiële opening werden leden en hun families in staat gesteld de perenlijn te bezoeken.



Eén grote familie

"Als coöperatie vinden wij het belangrijk en passend bij het karakter van onze organisatie om één keer per jaar al onze leden en hun familie uit te nodigen hier op ons bedrijf in Geldermalsen", zegt Kees de Kat, algemeen directeur. "Alle 425 zelfstandige fruitteeltbedrijven maken samen Fruitmasters tot één groot familiebedrijf."



Presentatie Angélique Schmeinck
Tijdens de Fruitmasters Telersdag was er ook een presentatie van meesterkok Angélique Schmeinck. Zoveel mensen, zoveel smaken. Ontelbaar! En dagelijks komen er nieuwe smaken en combinaties bij. Ze bepalen het leven van meesterkok Angélique. Tijdens Angélique haar culinaire intermezzo beleefden de bezoekers een ontdekkingsreis boordevol inspiratie, creativiteit en beleving.


Publicatiedatum: