Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Picnic wil er volgend jaar 10 tot 15 steden bij

Online supermarkt Picnic heeft plannen om in 2017 het bezorggebied uit te breiden met 10 tot 15 steden. Dat meldt het bedrijf in een persbericht naar aanleiding van het bezoek van staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken (EZ) aan hun distributiecentrum in Nijkerk.

Het bezoek van de staatssecretaris vond plaats in het kader van de Voedselagenda van het ministerie van EZ. Daarin staan gezondheid en duurzaamheid voorop. Picnic bezorgt online bestelde boodschappen in elektrische autootjes, dat past in het duurzaamheidsbeleid dat de overheid voorstaat. Volgens het persbericht was staatssecretaris Van Dam 'onder de indruk door wat Picnic heeft neergezet en hoe nieuwe technologie ten dienst wordt gesteld van de klant.'

Picnic startte anderhalf jaar geleden in de Amersfoortse wijk Vatvorst en bezorgt momenteel in zes plaatsten in Nederland, Amersfoort, Almere, Leusden, Maarssen, Soest en Utrecht.

Bron: Picnic
Publicatiedatum: