Open dag Van Hees Machinery

Op 30 december organiseert Van Hees Machinery een open dag voor iedereen die benieuwd is naar wat het machinebouwbedrijf maakt. Sinds deze zomer heeft het bedrijf intrek genomen in een splinternieuw pand aan Oogstveld 12 in Ens. Om dit te vieren, staan vrijdag 30 december vanaf 10:00 de deuren open. Van Hees Machinery is een jong innovatief bedrijf voor de industrie en agrosector.

Rik van Hees is in 2005 gestart vanuit een schuur op het ouderlijk bedrijf. Daar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot wat het nu is: een professionele machinebouwfabriek die oplossingen biedt voor zowel industrie als agrarische ondernemers. De Boxfilrlijn No1 is hiervan een goed voorbeeld, de machines zijn het antwoord op elk denkbaar kistenhandlingvraagstuk. Of het nu gaat om stapelen, draaien, legen of vullen, het is allemaal mogelijk. "Klanten zijn voor de ontwikkeling van die machines de belangrijkste inspiratiebron, dankzij hun vragen en vertrouwen heeft het bedrijf zo kunnen groeien" aldus Rik van Hees. De ontwikkeling van het bedrijf is hét thema tijdens de open dag.

Het bieden van een stageplekken is voor Van Hees een belangrijk onderdeel van zijn bedrijf: "Ik vind het belangrijk dat de jongens en meiden goed geschoold worden, dat is mede de verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven. Alle technische bedrijven merken dat het steeds lastiger wordt om goed personeel te vinden, ook wij hebben ermee te maken. Door goede stage mogelijkheden te bieden zorg ik dat ze zich hier kunnen ontwikkelen." Natuurlijk zijn de stagiaires tijdens de open dag aanwezig. Ze presenteren dan de projecten waaraan ze werken.

Rik kijkt uit naar de open dag: "Ik heb er zin in om deze mijlpaal te vieren, geïnteresseerden te ontvangen in onze nieuwe bedrijfspand en mensen te bedanken die belangrijk zijn voor Van Hees Machinery. 30 december is iedereen welkom aan Oogstveld 12 in Ens. Tussen 10:00 en 16:00 staan de oranje deuren open. De officiële opening van het gloednieuwe pand 's avonds en alleen toegankelijk voor genodigden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven