Meer dan 3500 bezoekers op Fresh Business Expo

Fresh Business Expo, die plaatsvond van 29 november – 1 december 2016 in Kiev, Oekraïne, verwelkomde 3.623 vakbezoekers en 125 bedrijven uit 10 verschillende landen namen deel aan de beurs. Het vloeroppervlak betrof zo'n 2.500 m2. Dit jaar waren er officiële landeninzendingen uit Nederland met een paviljoen van FoodTechLink en een business lounge van AGF Promotie, Griekenland (Unie van Griekse kiwitelers) en Italië (Italiaanse instituut voor handelsbevordering). Daarnaast was er tevens een collectief paviljoen van UkrSadProm, de Oekraïense associatie van fruit- en bessentelers, aanwezig met zo'n 20 fruit- en bessentelers.

Nederlands en Belgische deelnemers

Nederlandse deelnemers waren AgroPlant, Allround, Aweta, Berg, ConceptEngineers, Driesvenplant, FoodTechLink, FTON, Geerlofs, Greefa, Grimco Tradem GroenPromotie, HollandFarming, HOS, JASA, Kiremko, Nico de Jong, Pebaco, De Kemp, Rosetta Agro, Sormac, Tolsma, Tomra, Fleuren, Unifreezing, Van Amerongen, Van Kempen en Verbeek. Belgische bedrijven die deelnamen waren Carolus, DepaFruit, FAM en Inopower.Fresh Business Expo is het enige B2B evenement in Oekraïne dat zich exclusief richt op de groenten- en fruitsector. De beurs werd wederom gelijktijdig georganiseerd met de conferentie "Fruits & Vegetables of Ukraine" van Fruit Inform. De beurs en conferentie trokken ook dit jaar de grootste Oekraïense telers, handelaren, supermarktinkopers, importeurs, distributeurs alsmede agronomisten en hoger management van agroholdings en verwerkende industrie.

De volgende editie van Fresh Business Expo staat gepland voor 5-7 december 2017 en zal wederom in het International Exhibition Centre (IEC) in Kiev worden gehouden.

Meer informatie: www.freshbusiness-expo.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven