Derde Dekamarkt World of Food geopend in Doetinchem

Wethouder Ingrid Lambregts heeft samen met directeur DekaMarkt Pieter Rozendaal en manager vastgoed van Detailresult Ludo Swaanen de derde DekaMarkt World of Food geopend. De belangstelling voor de opening van de winkel aan de Stationsstraat in Doetinchem was groot.

Supermarktmanager Michel van Amrooij: "We hebben er lang naar uitgekeken en nu is het dan zover. Ook Doetinchem heeft een DekaMarkt World of Food. Kwaliteit, gemak, vers, service en ambacht zijn hier sleutelwoorden. We bieden volop keuze in verse en houdbare producten. Vlees uit eigen slagerij, vers gebakken broodjes, een uitgebreide groente- en fruitafdeling, versgebrande noten, een horeca- en proefplein, wijnen en koffie uit de hele wereld, enzovoort. Eigenlijk te veel om op te noemen."

Preview medewerkers
De avond voorafgaand aan de opening waren alle medewerkers en hun ouders en/of verzorgers uitgenodigd om alvast een kijkje te komen nemen. Michel: "Mijn team bestaat hoofdzakelijk uit medewerkers uit Doetinchem en directe omgeving. Er zit hier geen DekaMarkt World of Food in de buurt. De dichtstbijzijnde vestiging is in Apeldoorn die vorige maand is geopend. Natuurlijk volgen alle nieuwe collega's een introductieprogramma, maar de preview heeft er zeker toe bijgedragen dat ze ons concept snel eigen maken en zich thuis voelen bij DekaMarkt. Uit de reacties die ik gisterenavond heb gekregen, werd dit initiatief door iedereen erg op prijs gesteld."

Foodtruck
De afgelopen week reed een foodtruck door de stad om heel Doetinchem alvast kennis te laten maken met het assortiment van DekaMarkt World of Food. Vanochtend stond de foodtruck voor de deur en konden bezoekers genieten van verse koffie en soesjes.

Reis naar New York
Vanwege de feestelijke opening zijn er in deze World of Food prijzen te winnen. Klanten ontvangen tot en met zaterdag 24 december bij elke 10 euro aan boodschappen een kraskaart. Daarmee maken ze kans op de hoofdprijs, een reis voor twee personen naar New York, of één van de andere prijzen: 1 minuut gratis winkelen, of een DekaMarkt World of Food waardebon ter waarde van 50 euro. Daarnaast worden er in de openingsweek onder de klanten tien verzorgde kinderfeestjes in Monkey Town Doetinchem verloot.

Voor meer informatie:
DekaMarkt
Olieweg 6
1951 NH Velsen-Noord
www.dekamarkt.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven