Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gevaarlijke spin in Duitse Lidl supermarkt

Dankzij een klant werd er tijdens het boodschappen doen in een Lidlfiliaal in het Duitse Rotenburg een Braziliaanse bananenspin ontdekt. Deze zat in een doos tussen de bananen en werd door klanten ook als Braziliaanse bananenspin herkend.

De spin is in staat om door middel van een beet een voor mensen dodelijk gif te injecteren. Omdat de supermarktmedewerkers bedachtzaam te werk gingen, werd mogelijk gevaar voor de klanten echter in de kiem gesmoord. Binnen in de supermarkt werd allereerst de directe gevarenzone afgezet en vervolgens werd de politie geïnformeerd. Hierop werd de supermarkt geëvacueerd en een deskundige op het gebied van gevaarlijke dieren kwam om de spin te vangen en te isoleren.

De deskundige bevestigt dat het om een gevaarlijke, levende spin ging. De bananenlevering werd compleet geïnspecteerd. Aanwijzingen voor meer gevaarlijke dieren waren er niet, maar desondanks werd de gehele levering uit de verkoop genomen.
Publicatiedatum: