bij The Greenery

Oranje, gele en bruine trostomaten uit belichte teelt weer verkrijgbaar

Vanaf heden zijn er weer gele, oranje en trostomaten beschikbaar bij The Greenery. Deze worden onder belichting geteeld bij teler Peter Enthoven uit Kwintsheul. Dankzij de belichte teelt kan The Greenery de gehele winter gekleurde trostomaten leveren.
De gele, oranje en bruine trostomaten hebben door hun opvallende, natuurlijke kleur een bijzonder en meer exclusief karakter dan hun bekende rode soortgenoten. Ze geven een zonnig kleuraccent aan alle gerechten waarin ze worden verwerkt. De tomaten smaken fris en zijn lekker sappig. De trostomaten zijn verkrijgbaar in een 5 kg en 2,5 kg doos. Ook flowpack of klikschaal verpakkingen zijn op aanvraag te leveren.

"Vorig jaar zijn we gestart met de teelt van bruine trostomaten. Op basis van de ervaringen van vorig seizoen hebben we besloten dit seizoen in te vullen met een ander ras. Het nieuwe ras is kwalitatief sterker en geeft wat fijnere vruchten", vertelt Jesper van Oostende.Daarnaast teelt Peter Enthoven komende winter weer de grove San Mazzo tomaat en de Papeletto troscocktail tomaat. De grove San Mazzo is de ideale tomaat voor het maken van pastasauzen. De Papeletto is daarentegen weer de ideale tomaat om te vullen.

Voor verkoop en informatie:
The Greenery
Jesper van Oostende
Tel: 0180- 656715
J.vanOostende@TheGreenery.com
www.theGreenery.com
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven