Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tolsma realiseert bewaarproject 15.000 ton in Rusland

Agroholding Krimm is een groot, agrarisch bedrijf in Rusland, vlakbij Tyumen in Siberië. In totaal heeft Tolsma er vijf compartimenten van elk 2.000 ton aardappelbewaring geïnstalleerd en één compartiment van 1.750 ton uienbewaring in bulk. Daarnaast zijn er nog zeven compartimenten voor de opslag van wortels en sla van in totaal 4.000 ton geïnstalleerd.



Alle compartimenten worden aangestuurd door de Vision Control klimaatcomputer. Om het personeel op te leiden en het bedrijf te begeleiden wordt de bewaring iedere dag gemonitord en gecontroleerd middels het Tolsma Alert systeem. Hierbij wordt, door de aanwezigheid van een internetverbinding, gekeken naar de instellingen. In overleg met het bedrijf worden correcties in het systeem toegepast.



Tolsma-Grisnich levert wereldwijd totaaloplossingen voor de primaire verwerking en bewaring van aardappels, uien en wortels. Voor meer informatie: www.tolsmagrisnich.com