Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kick off tijdens Bella Vita in Amsterdam-RAI

Fris-Co start met import Italiaanse AGF



Tholen - Fris-Co staat bekend als Nederlandse exporteur, die zich volledig richt op de Italiaanse markt, bestaande uit groothandelsmarkten, supermarkten en snijderijen, maar gaat nu de omgekeerde weg en start met Fris-Co Import BV. Dit weekend is de kick-off op Bella Vita, de beurs voor Italiaans eten op in de Amsterdamse RAI.



"We onderzoeken de belangstelling voor het Italiaanse AGF-pakket in Nederland. Op deze beurs is die belangstelling zeker aanwezig. Het is een brede food-beurs met veel olijfolie, worsten en pizza's en wij zijn één van de weinige AGF-standhouders, maar er zijn al de nodige geïnteresseerden langs geweest. Graag laten we het brede Italiaanse assortiment aan bijvoorbeeld de horecagroothandels zien", vertelt Sandra Bogaard.



"Nu we het inkomend Nederlandse transport gezamenlijk met Sous Fresh uitvoeren, werd een importtak een logisch gevolg. We hebben ruim 20 jaar ervaring op de Italiaanse markt en weten onze wegen daarom naar de producenten goed te vinden. We kunnen onze klanten een breed assortiment aanbieden, van Italiaans citrus tot aubergines, tomaten, artisjokken, slasoorten, radicchio en castelfranco", besluit Sandra.



Voor meer informatie:
Sandra Bogaard
Fris-Co Import
Tel: 077 387 5757
sandra@frisco.nl
www.frisco.nl