Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage WOP Dubai 2016

Van 13 tot 15 november vond in Dubai de achtste editie van de WOP Dubai plaats, waarvan zijne excellentie Sjeik Hamdan Bin Rashid Al Maktoum beschermheer is. 


Ook FruitMasters, Wouters Fruithandel en Staay Export waren present

Klik hier voor de fotoreportage

Tijdens de vakbeurs werden er verschillende producten gepresenteerd zoals tomaten, paprika's en kruiden uit Marokko; aardappelen uit België; appelen uit Frankrijk; kiwi's, steenfruit en aardbeien uit Griekenland; bananen, granaatappelen en mango's uit India; kiwi's uit Italië, citrus uit Egypte en Turkije en nog veel meer.

Exportlanden zoals India en Marokko waren ruim vertegenwoordigd op het evenement en ook bij de stand van de lokale importeurs was het een drukte van belang. Desondanks waren veel exposanten teleurgesteld over het feit dat er maar weinig retailers aanwezig waren op de beurs. Ook hadden velen graag wat meer machinefabrikanten en verpakkingsbedrijven gezien.

Tenslotte was het merendeel van de exposanten het erover eens dat ondanks het lagere bezoekersaantal van deze editie de aanwezige bezoekers serieus geïnteresseerd waren om zaken te doen. Er was volop gelegenheid voor lange gesprekken en onderhandelingen en sommige exposanten hebben ter plekke nieuwe deals gesloten.

Op de beurs waren dit jaar 14 landenpaviljoens ingericht van onder meer Australië, België, China, Cyprus, Egypte, Frankrijk, Griekenland, India, Italië, Kenia, Marokko, Portugal, Turkije en Spanje en het aantal exposanten groeide met 15%. Het evenement werd gehouden in het Dubai World Trade Centre dat plaats biedt aan 7.000 bezoekers. De beurs schept een omgeving voor zakelijke contacten binnen de AGF-sector, waarbij alle aspecten van de leveringsketen, van logistiek tot verwerking, aan bod komen. Het evenement hoopt uit te groeien tot het belangrijkste podium voor nieuwe producten in de Golfregio.

Publicatiedatum: