Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

14 - 16 november, Sjanghai

Aziatische AGF-beurs iFresh geopendVan 14 tot 16 november vindt in Sjanghai de negende editie van de internationale iFresh Asian Fruit and Vegetable vakbeurs plaats waar dit jaar het thema innovatie centraal staat. In het kader van dit thema hoopt de organisatie de ontwikkelingen op het gebied van marketing en branding binnen de Chinese sector onder de aandacht te brengen.


Zo'n twintigtal binnen- en buitenlandse bedrijven zijn op de beurs vertegenwoordigd. Luochuan appelen, Washington appelen en mango's uit Kenia zijn er o.a. te vinden. De Australische minister van landbouw, Luke Hartsuyker, en een afvaardiging uit Beijing zullen de beurs eveneens bijwonen.

 

De Chinese fruitsector richt zich in toenemende mate op branding. Hierbij valt vooral te denken valt aan Meilong meloenen en Qifeng kiwi's. Gedurende de hele productieketen dient de kwaliteit van deze producten gegarandeerd te worden. Tijdens de editie van dit jaar zullen MAF Roda en het Nederlandse Aweta aanwezig zijn om hun geavanceerde verwerkingstechnologieën te presenteren, die een bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de snelgroeiende Chinese fruitsector.Tijdens de vakbeurs zal ook de China Fruit Marketing Summit gehouden worden, waar een aantal vooraanstaande gasten voor uitgenodigd is, zoals de vicepremier van Australië en een vertegenwoordiger van de Chileense Fruit Association. Er zullen gespreksrondes plaatsvinden die erop gericht zijn de handelscontacten te bevorderen en een verscheidenheid aan Chinese producten zal worden gepresenteerd. 

Binnenkort hebben we op agf.nl een uitgebreide fotoreportage 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven