Samenwerkingsverband SAFE en Haluco 2016/2017

Vanaf december breekt het Zuid-Afrikaanse druivenseizoen weer aan. Het Zuid-Afrikaanse SAFE en handelsbedrijf Haluco hebben al jaren een samenwerkingsverband op het gebied van de distributie van de vruchten van SAFE binnen Europa. "De afgelopen twee jaar zijn wij bezig onze samenwerking op commercieel gebied te intensiveren. Haluco zal ook dit jaar weer haar salesteam ter beschikking stellen aan SAFE voor de verkoop van de reguliere SAFE druiven en, dit jaar voor het eerst, de Fair Trade druiven."Haluco levert gedurende het hele jaar de SAFE vruchten (druiven, citrus en litchi's) direct van de boerderijen en pakhuizen in Zuid-Afrika. De gehele keten, vanaf de bron, is dan ook volledig transparant.SAFE maakt gebruik van Haluco's geavanceerde en efficiƫnte logistieke systeem, de verpakkingslijnen en het verkoopmanagement van Haluco. Op deze manier kunnen kwaliteit, borging en 100% Tracking en Tracing gegarandeerd worden. Niet alleen de dagelijkse verkoop maar ook seizoensafspraken worden gezamenlijk uitgewerkt.

Door deze samenwerking kunnen klanten steeds meer worden ontzorgt en bieden beide bedrijven onze klanten een transparante keten. "Direct van land naar klant!"
Om onze samenwerking vast te leggen is een korte video gemaakt:Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven