Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 november, Zeist (Nederland)

Seminar over kansen en uitdagingen agrifood India

In de afgelopen 6 jaar heeft een groep Nederlandse agrifoodbedrijven samengewerkt in het consortium FoodTechHolland (FTH) om de Indiase agrifood waardeketens te verkennen en te innoveren. Tijdens dit seminar zullen de FTH-bedrijven en Indiase tegenhangers hun ervaringen delen over zakendoen in India.

Het seminar zal worden geopend door Freek Vossenaar, hoofd van het Agro Business Development Unit India van het ministerie van Economische Zaken. De ontwikkeling van professionele toeleverings- en koudeketens is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van de agrifoodsector in India. Keynote speaker voor het evenement is derhalve Pawanexh Kohli, CEO en hoofdadviseur van het National Centre for Cold-chain Development (NCCD). Hij zal zijn laatste onderzoeksverslag over de capaciteit van de koudeketensector presenteren. De derde spreker is Sumit Saran, hoofd van de afdeling internationaal voedsel van Future Consumer Enterprise Limited (onderdeel van Future Group), een van de grootste winkelketens in India. Hij zal een presentatie geven over de kansen in India en hoe hier op in kan worden gespeeld.

Het evenement zal op dinsdag 22 november plaatsvinden in Zeist.

Klik hier voor meer informatie en registratie.
Publicatiedatum: