Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerrit Tijhof, Sismatec:

"Toenemende vraag topsealverpakkingen in fruitsector"

Tholen - Tijdens de Amsterdam Produce Show inspireerde Sismatec de bezoekers om te kijken naar een andere manier van verpakken. Volgens commercieel directeur Gerrit Tijhof is er bijvoorbeeld een toenemende vraag naar hersluitbare topsealverpakkingen zonder deksel in de fruitsector. "Het heeft ook tal van voordelen. Bedrijven geven hiermee meerwaarde aan hun product, verlengen de houdbaarheid en verbeteren de presentatie. Daarbij bestaat de verpakking uit minder materiaal (-30%), wat resulteert in een lagere milieubelasting. De Britse markt liep voorop met de vraag naar deze verpakkingen en we zien nu navolging in de rest van Europa. Dat geldt ook voor de kartonnen 'Halopack'-verpakkingen, die innovatief, onderscheidend en groener zijn."


Gerard Buis en Gerrit Tijhof van Sismatec

Het paradepaardje van het bedrijf op AGF-gebied is Proseal, waarvan Sismatec de vertegenwoordiger is in Europa." Proseal bouwt traysealers en is marktleider op dit gebied in het zachtfruit. Klanten vragen ons steeds meer om complete lijnen te realiseren, waarbij we bijvoorbeeld multiheadwegers, metaaldetectoren of labelaars aan de lijn toevoegen. Zo hebben we de complete lijnen neergezet in het nieuwe zachtfruitcentrum van The Greenery", vertelt Gerrit. "Door de breedte van ons assortiment hebben we klanten heel wat te bieden. Zo kun je bij ons terecht voor weegunits snij-, schrap-, en schil- en verpakkingsmachines."

Voor meer informatie:
Gerrit Tijhof
Sismatec
Postbus 441 – 7600 AK Almelo
Twentepoort Oost 8 - 7609 RG Almelo
T.: 0031 (0)546 874111 (alg)
W.: www.sismatec.nl