Ton Janssen, Logi Label:

"In Benelux grootste leverancier van Zebra Supplies"

Tholen - Zebrasupplies.nl is de webshop van Logi Label die in 2010 is opgericht. "Deze website is volledig ingericht op Zebra printartikelen zoals etiketten, printlinten en etikettenprinters. Tevens staan hier specialistische printers voor plastic cards en polsbandjes compleet met de daarvoor benodigde supplies", vertelt Ton Janssens, General Manager van Logi Label.

Veel sectoren

Zebrasupplies is een onderdeel van Logi Label. De doelgroep is breed. "Wij richten ons op alle sectoren die met zelfklevende etiketten en andere labels werken. Wij willen dat de klant zelf op een makkelijke manier op zoek kan gaan naar de voor hun geschikte printers en supplies, zodat ze gelijk kunnen bestellen. Als bedrijven of mensen niet precies weten wat ze nodig hebben kunnen ze ons altijd contacteren. Wij helpen ze met het zoeken naar de juiste combinaties van printers, etiketten en printlint. Wij zijn in Benelux de grootste leverancier van originele Zebra Supplies en daardoor kunnen we onze producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden."

Snel en goedkoop

Logi Label verkoopt etiketteermachines, software, printers en labelprinters. Met Zebrasupplies heeft Logi Label een webshop om gemakkelijk gebruiksartikelen te kunnen bestellen. Logi Label bedient veel doelgroepen en richt zich sinds enkele jaren ook op de AGF-sector. Het bedrijf heeft al bijna 40 jaar ervaring in etiketten en printers. In een eerder interview zei Ton: "De AGF-sector vindt aspecten als 'snel' en 'goedkoop' belangrijk en daar spelen wij op in."

De website is www.zebrasupplies.nl

Voor meer informatie:
Ton Janssens
Logi Label BV
Noordeinde 66
3341 LW Hendrik Ido Ambacht
Nederland
T +31 786816120
F +31 786822149
www.logilabel.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven