Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kwaliteit boven kwantiteit

Fotoreportage Nederlanders op Amsterdam Produce Show

Tholen - Gisteren was de beursdag van de Amsterdam Produce Show in de Westergasfabriek. De beurs werd geopend door staatssecretaris Martijn van Dam. Zo'n 1.000 bezoekers hadden zich geregistreerd. Geen aantallen waar de meeste mensen van achterover zullen vallen, maar toch toonden de standhouders zich unaniem tevreden over de beurs. "Kwaliteit gaat hier boven kwantiteit. Je spreekt hier direct met de inkopers die je wilt spreken."



Met de historische setting van de Westergasfabriek, een interessant seminarprogramma en hippe foodtrucks die voor lekker eten en drinken zorgden, stal organisator Jim Prevor met zijn team dan ook de harten van de aanwezigen. Zij konden terecht bij zo'n 100 exposanten uit Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Europa en hadden ook eens uitgebreid de tijd hadden om met elkaar in gesprek te gaan.



Dat de beurs een aanlooptijd nodig heeft om zich te settelen, daar was Jim Prevor zich goed van bewust. "Het eerste jaar van de London Produce Show was het nog rustiger dan vandaag. Nu is het een gevestigde beurs geworden. Deze beurs krijgt zeker een vervolg." De cocktailparty van woensdagavond werd goed bezocht. Vandaag wordt de Amsterdam Produce Show vervolgd met verschillende tours. Wij hebben alvast de foto's van de Nederlandse standhouders en bezoekers voor jullie op een rijtje gezet. Maandag volgt de volledige internationale fotoreportage.

Klik hier voor de fotoreportage