Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
al vijf jaar samenwerking met HelloFresh

Teler Broersen uit Lutjebroek sluit succesvol spinazieseizoen af

Al ruim tien jaar is Maatschap Broersen aan De Gouw in Lutjebroek specialist in het telen van veldverse spinazie. De bevlogen tuindersfamilie teelt al generaties met kennis, toewijding en zorg spinazie en andere bladgroenten. Deze week oogst Jacob Broersen de laatste spinazie van dit jaar. De malse bladgroente van Maatschap Broersen is geliefd bij buurtbewoners en te koop bij lokale groentenspeciaalzaken. Maar ook ver daarbuiten valt de spinazie goed in de smaak. Broersen: "Ik ben trots dat ons mooie product waar we zo veel liefde en hard werk instoppen dagelijks bij veel mensen op het bord belandt. Mede vanwege onze hechte band met bedrijven als HelloFresh kunnen we niet alleen aan de regionale vraag voldoen, maar ook landelijk."



Producten van Hollandse bodem
Broersen kijkt terug op een succesvol spinazieseizoen: "De lenteoogst heeft meer tijd gekregen om te groeien. Hierdoor krijgt de spinazie meer smaak en zijn de blaadjes malser. Door het relatief warme weer de afgelopen paar maanden waren we ook in staat om extra gewassen te oogsten dit jaar. Dat is natuurlijk heel mooi meegenomen."



Maartje Frederiks, CEO van HelloFresh Benelux: "We vinden een directe relatie met lokale leveranciers heel belangrijk, ook omdat zij continue kwaliteit garanderen en in staat zijn om mee te bewegen met precies de hoeveelheden die we nodig hebben. Maatschap Broersen uit Lutjebroek is één van de leveranciers waar we al vanaf het begin mee samenwerken en dat is nu alweer bijna vijf jaar. We delen de passie voor kwalitateitsproducten en gezond eten met elkaar."
 
Publicatiedatum: