Martijn van Dam, Norah Benelux:

"Onze kunststof bakken, karren en pallets veelgebruikt in AGF-sector"

Tholen - Al meer dan 60 jaar ontwikkelt en produceert Norah Benelux uit Arnhem kunststof bakken, stapelbakken, transportbakken en kunststof pallets binnen de Nederlandse en Belgische AGF-sector. Zo zijn de oranje en blauwe manden bij snijbedrijven of detaillisten met een eigen snijkeuken veelgebruikt in de productie en worden de kunststof stellingen ingezet in koel- en vriescellen. "Snijbedrijven, detaillisten en leveranciers van horeca- en zorginstellingen weten ons goed te vinden, maar we beleveren bijvoorbeeld ook palletbakken voor de aardappelopslag", vertelt Martijn van Dam.AGF-karren
Momenteel heeft de fabrikant een speciale actie met een kunststof AGF-kar, geschikt voor alle alle stapelbare CBL Fusten 60x40cm en 40x30cm. "De kar is vervaardigd van robuust en slagvast kunststof ABS materiaal en is geluidsarm gefabriceerd. Met een draagvermogen van 250 kg zijn de karren uiterst stabiel. De karren hebben afgewerkte opstaande kanten rondom zodat de bak stevig is ingesloten. De kar heeft een glad gesloten raamwerk, zowel aan de boven- als onderkant, zodat vuilophoping is uitgesloten voor optimale hygi├źne. Op aanvraag worden de AGF-karren voorzien van bedrijfslogo. De kar is beschikbaar voor 22,50 euro bij afname per stuk."

"De productie wordt grotendeels computergestuurd en wordt vervaardigd op de meest gesofistikeerde spuitgietmachines van dit moment. Hierdoor kunnen vernieuwingen en innovaties, snel en geruisloos worden geïmplementeerd. Alle aangeboden maatvoeringen zijn compatibel met de gangbare palletafmetingen", vertelt Martijn. "Naast gangbare producten bieden wij een breed programma klantgerichte transport-, en opslagproducten aan, die afgestemd zijn op de behoeften van de klant. In de loop der jaren hebben we een behoorlijke knowhow ontwikkeld. Als mensen iets niet kunnen vinden, komen ze vaak bij ons terecht!"

Voor meer informatie:
Norah BV
Rodenburgstraat 56
NL-6811 HP ARNHEM
T 026 442 57 34
F 026 443 30 43
van.dam@norah.nl
www.norah-plastics.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven