Koornneef tekent voor Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk

Supermarktondernemer Edward Koornneef opent een Jumbo Foodmarkt in het Westland. Het is de eerste versmarkt van Jumbo die door een zelfstandig ondernemer geëxploiteerd wordt. Wanneer de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk geopend wordt, is nog niet bekend. 


V.l.n.r.: Ton van Veen (CFO Jumbo), Edward Koornneef (algemeen directeur Koornneef Retailgroep), Jan Heuving (directeur Vastgoed en Ondernemerszaken Jumbo) en Marieke Vijverberg (directeur Koornneef Retailgroep)

"We zijn ontzettend blij dat Edward Koornneef en zijn partner Marieke Vijverberg verder gaan met Jumbo. Koornneef is een ervaren en door de wol geverfde supermarktondernemer en gaat zich nu volledig richten op de Jumbo formule van het grootste assortiment en de beste service voor de laagste prijs. Koornneef is net als Jumbo een echte supermarktfamilie. Edward en Marieke bruisen van de ideeën voor onze supermarkten en hebben ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van de Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk", vertelt Ton van Veen, CFO van Jumbo Supermarkten.

Foodmarkt Naaldwijk
Koornneef is de eerste zelfstandig ondernemer die een Jumbo Foodmarkt gaat exploiteren. Ook bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks bereiden er verse gerechten. Klanten kunnen deze ter plekke consumeren in het Foodmarkt Café of meenemen. Jumbo Foodmarkt heeft al vestigingen in Amsterdam, Breda en Veghel.

Bron: Jumbo

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven