Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe stoomschiller aardappelen

Hoe snel, dun en lang kunt u schillen? "Eindelijk kunnen we de antwoorden op deze vragen beantwoorden en beloven we dat er geen machine op de markt is die onze Strata Invicta kan verslaan", meldt Kiremko. Vergeleken met andere stoomschiloplossingen, verhoogt de Strata Invicta het rendement met 5,9%. Het geheim is een combinatie van geavanceerde stoomschiltechnieken wat resulteert in kortere schiltijden en het snel vullen en afblazen van stoom. Op deze manier kunnen de meeste aardappelen per uur verwerkt worden met het hoogst mogelijke rendement.



Door de unieke vorm van het schilvat komt de stoom in contact met de gehele oppervlakte van de aardappel. De grote opening van het vat garandeert een hoge verwerkingscapaciteit aardappelen van elk formaat en grote hoeveelheden. De machine is uitgebreid getest in een bestaande productie-omgeving om er zeker van te zijn dat het voldoet aan onze hoogste eisen.

De Strata Invicta is eenvoudig te bedienen en dankzij het gebruik van hoge kwaliteit onderdelen en materialen heeft de machine weinig onderhoud nodig. De bedrijfskosten blijven hierdoor laag. De Strata Invicta is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: de Expedience, Endurance of de Infinity uitvoering.

Kiremko presenteert de Interpom Primeurs in hal 1, stand 191

Meer informatie:
Kiremko
Nicole Peters
T: +31 (0) 348 47 94 00
M: kiremko@kiremko.com
www.kiremko.com
Publicatiedatum: