Dekamarkt World of Food breidt uit naar Zeewolde

De locatie van de vijfde World of Food is bekend: de Polderwijk in Zeewolde. Vorige week nog werd onder grote belangstelling de tweede World of Food in Apeldoorn geopend. In september kondigde de supermarktketen al de opening van een vestiging van de succesformule in Doetinchem aan.

Pieter Rozendaal, directeur DekaMarkt: "Ik ben heel blij dat we zo kort na de succesvolle opening van onze tweede World of Food in Apeldoorn en de berichtgeving over Doetinchem, nu alweer een nieuwe aan kunnen kondigen. Voor een vestiging van deze formule selecteren we altijd locaties die een grote aantrekkingskracht hebben op klanten die tot 30 kilometer om het filiaal heen wonen. Dat is één van onze eisen. De nieuwe World of Food in Zeewolde voldoet hieraan". Een openingsdatum is nog niet bekend. Naar verwachting is dit uiterlijk begin 2018.

Polderwijk
De nieuwbouwwijk Polderwijk wordt in fasen opgeleverd en zal uiteindelijk circa 2.950 woningen tellen. De DekaMarkt World of Food wordt gerealiseerd en verhuurd door Klaver Vastgoed en komt aan de kruising van de Telluur en de Zeewolderweg (N707), een belangrijke verbindingsroute met Harderwijk. Het totale pand wordt ongeveer 2.400 m² groot en krijgt 124 ruime parkeerplaatsen.
 
Gemak, vers, ambacht

DekaMarkt World of Food is een unieke winkelbeleving waarbij gemak, vers en ambacht centraal staan. De keuze in vers en houdbaar is groot. Klanten kunnen de keuze maken uit veel verse en losse groenten en fruit en bijvoorbeeld zelf ananas snijden.

Apeldoorn, Doetinchem en Amersfoort
Het concept World of Food werd in 2014 in Beverwijk voor het eerst geïntroduceerd. Op 27 oktober ging op de Vlijtseweg in Apeldoorn een tweede vestiging open. De derde vestiging in de nieuwbouwlocatie Iseldoks in Doetinchem wordt eind november geopend. De opening van de vierde World of Food in de Amersfoortse wijk Vathorst staat voor eind 2017 op de planning.

Voor meer informatie:
www.dekamarkt.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven