Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Efibia sluit zich aan bij Nautilus Organic

Efibia,glasteeltbedrijf uit Almere, heeft zich aangesloten bij Nautilus Organic. Nautilus is de enige 100% biologische telerscoöperatie in Nederland. Efibia heeft op dit moment anderhalve hectare koude kassen en teelt daarin een zeer gevarieerd assortiment met ruim 70 soorten groenten, kruiden en eetbare bloemen, waaronder verschillende bladgewassen, wortel, aubergine, courgette, paprika's, tomaten en bonen.

Hein Wolff van Nautilus Organic: "Efibia is een ambitieuze organisatie. Zowel op teelttechnisch vlak als in de mogelijkheden die ze zien voor groei. Bovendien teelt Efibia diverse bijzondere groenten, waaronder de San Marzano en Groene zebratomaat, waarmee we ons assortiment als telerscoöperatie nog verder kunnen uitbreiden. Wij verwelkomen deze organisatie dan ook met enthousiasme."



Efibia is biologisch en streeft naar het zoeken naar optimale teeltmethoden. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van zaadvaste rassen en speciaal Efibia water voor een optimaal teeltresultaat. Dolf Zantinge van Efibia: "We hebben gezocht naar een partner, die net als wij enthousiast en ambitieus de markt tegemoet treedt. Die hebben we gevonden in Nautilus Organic. We zijn verheugd ons te kunnen aansluiten bij deze coöperatie."

Voor meer informatie:
www.nautilusorganic.nl
www.efibia.nl
Publicatiedatum: