Tom Coronel: “Doe wat je leuk vindt, daar krijg je energie van!”

120 mensen aanwezig tijdens Business Meeting in de Westlandse Druif

Themapark De Westlandse Druif ontving afgelopen dinsdag maar liefst 120 relaties van Transport People en E-Payroll. De (vooral Westlandse) ondernemers hadden zich ingeschreven voor een informatief, informeel programma waar zij hun voordeel mee konden doen. De beste tip, die werkelijk voor iedereen toepasbaar is, kwam toch wel vlak voor de afsluitende borrel van autocoureur Tom Coronel.

Commercieel directeur Erick van der Spek gaf een korte toelichting over de achtergronden van payrollbedrijf E-Payroll en uitzendbureau Transport People. Hij bedankte de aanwezigen nadrukkelijk voor hun bijdrage aan het succes van beide bedrijven.Highlights
Nadine Damen van zusterbedrijf 100Present Verzuimmanagement nam de aanwezigen mee in de fijne kneepjes en actualiteiten rondom verzuimbeleid. Het publiek kreeg heldere antwoorden op alledaagse dilemma's als een medewerker zich ziek meldt. Damen besteedde ook aandacht aan het voorkomen van een van de meest sluipende en actuele verzuimoorzaken: werkstress.

Energie
Autocoureur Tom Coronel nam het stokje over van Nadine Damen. Al snel werd duidelijk dat dit geen onlogisch bruggetje was. Coronel vertelde onderhoudend dat de combinatie van autoracen met ondernemerschap hem ook weleens werkstress opleverde. Deze stress biedt hij het hoofd met zijn passie en enthousiasme, waarmee het hem steeds lukt zijn dromen te volgen. Coronel nodigde de aanwezigen uit om ook zijn sleutel naar succes te proberen: "Doe vooral wat je leuk vindt. Tijd wordt dan ondergeschikt, waardoor je er meer energie van krijgt en er vanzelf steeds sneller en beter in wordt!"

De Westlandse Druif is al jaren een gewaardeerde, vaste klant van payrollbedrijf E-Payroll. De locatie van de Business Meeting was dan ook niet helemaal toevallig. "Maar kijk eens goed om je heen. Ook als wij geen zakelijke binding zouden hebben gehad met De Westlandse Druif, was onze keuze gevallen op deze stek gekozen voor ons event. Dit park is toch echt een toplocatie!" aldus commercieel directeur Erick van der Spek, die trots terug kan kijken op een geslaagd evenement.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven