Spanje: nieuwe container- en trailerdienst tussen Santander en Rotterdam

Vanaf dinsdag zal het bedrijf CldN een nieuwe regelmatige dienst runnen in de haven van Santander. Deze gaat twee keer per week (op dinsdag en zondag) de routes Santander-Rotterdam-Leixoes en Santander-Leixoes-Rotterdam bevaren. De dienst is gespecialiseerd in het vervoeren van containers van 45 foot (13,7 meter) en trailers en biedt de mogelijkheid van deur tot deur te bezorgen. Het initiatief is een nieuw logistiek alternatief voor bedrijven in Cantabrië en Castilië en Leon.

Belangrijkste haven van Castilië en Leon
De haven van Santander is van oudsher een toegangspoort voor de meeste industriële goederen in Castilië en Leon. Momenteel zoeken industriële sectoren die van groot belang zijn voor de regio, zoals de automobiel- en veeteeltsector, hun toevlucht tot Santander voor de import van grondstoffen en de export van verwerkte producten.

Volgens de havenautoriteiten beperkt het huidige gebruik van containers als vervoerswijze de logistieke mogelijkheden voor bedrijven in Castilië en Leon. "De lancering van CldN's nieuwe lijn zal deze sector een boost geven."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven