Nieuwe Reisopack-omsnoeringsmachine voor Rainbow

Tholen - Bij Rainbow in De Lier draait sinds een paar weken een nieuwe Reisopack-omsnoeringsmachine. Steenks Services uit De Lier leverde de machine.


Gert-Jan van den Bos en Sander Zuidgeest

Sander Zuidgeest van Steenks Services kwam al eerder over de vloer. Hij leverde een aantal jaren geleden al twee gelijkwaardige machines. De derde was aan vervanging toe. Gert-Jan van den Bos, hoofd sorteerafdeling bij Rainbow, koos voor dezelfde machine, waarvan er dus al twee stonden. En hij is er weer gelukkig mee: "Vanaf het begin af aan loopt het goed. De machine doet wat het moet doen." Hij vindt het bijzondere aan deze machine dat de hoeklatten worden vastgehouden, tijdens het omsnoeren. Ze kunnen niet wegschuiven. Ze blijven keurig op hun plaats.
Importeur
Steenks Services is importeur van Reisopack voor Nederland. Voor een stabiel transport van goederen is het raadzaam de pallets goed te omsnoeren. Met deze machine is er veel tijdwinst te behalen doordat dit proces geautomatiseerd wordt. Steenks Service levert zowel semi-automatische als volautomatische omsnoeringsmachines. Bij Steenks Service gebruiken deze omsnoeringsmachines omsnoeringsband. In combinatie met kartonnen hoeklatten wordt zo een stabiele pallet gerealiseerd.
Omsnoeren
Naast de keuze voor een automatische of een semi-automatische omsnoeringsmachine is er bij de bindmachines ook onderscheid te vinden in de manier waarop zij een pallet omsnoeren. Zo zijn er bindmachines voor verticaal of horizontaal omsnoeren, maar ook omsnoeringsmachines die zelf de hoeklatten om de pallet zetten. Er zijn ook verrijdbare machines met meerdere pallet te plaatsen. Deze worden los in de loods gebruikt bij verpakkingsbedrijven.

Voor meer informatie:
Steenks Services
Sander Zuidgeest
www.steenks-service.nl
sander@steenks-service.nl
tel (0174) 51 02 66

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven