Pop-Up Careers Fair voor nieuwe generatie AGF-profs

In Nederland bevinden zich een aantal van de meest geavanceerde opleidingen op het gebied van glastuinbouw en AGF-teelt. Op de Amsterdam Produce Show krijgt de AGF-sector de gelegenheid om in contact te komen met studenten en docenten van deze opleidingsinstituten. Deze opleidingen bereiden momenteel de volgende generatie aan AGF-professionals voor.

Op deze editie van de Amsterdam Produce Show is een banenbeurs aanwezig voor zowel Nederlandse als internationale studenten. Op de Pop-Up Careers Fair kunnen bezoekers en standhouders kennis maken met een grote groep aankomende professionals. Deze studenten zijn nodig om het steeds groter wordende gat aan vaardigheden in de AGF-sector op te vullen en om aan de toekomst van de sector te werken.

Van 15:00 tot 17:00 ontvangt HAS University op de centrale beursvloer de groep studenten. Alle aanwezige studenten hebben ambities voor een carrière in AGF of dit nu in Nederland is of in het buitenland en of dit nu een functie in de leveringsketen is, als inkoper of op welke andere manier dan ook. 

Er zijn veel jonge mensen die aan een opleiding beginnen met het oog op een toekomst in AGF, maar uiteindelijk afstuderen met een heel ander carrièreplan voor ogen. Dankzij een combinatie aan vaardigheden op het gebied van wetenschap, technologie, talen, landbouwkunde, marketing en alle aspecten van moderne commercie is deze banenbeurs een ideale gelegenheid om het nieuwe talent in opleiding te leren kennen. En zo kunnen zij kennis maken met de mogelijkheden van een carrière in AGF.

Netwerken met de nieuwe generatie AGF-leiders
Er hoeft voor dit deel van de APS niet apart worden aangemeld. Je kunt simpelweg langskomen op de APS op 3 november in de Westergasfabriek in Amsterdam.

De opleidingssinstituten die aanwezig zijn, zijn als volgt:
Aeres UAS – (CAH Dronten, Nederland)
Cornell University (USA)
HAS Universiteit (Nederland)
Hotelschool, Den Haag (Nederland)
Hogeschool van Hall Larenstein (HvHL – Nederland)
Universiteit van Wageningen (Nederland)

Meld je nu aan
Er zijn nog steeds tickets verkrijgbaar voor de APS. Klik hier om je aan te melden. Inkopers voor de retail-, groothandel- of foodservicesector krijgen gratis entree. Neem voor meer informatie contact op via joinus@amsterdamproduceshow.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven