Nieuwe dienstregeling verbindt grote havens Europa, VK en Noorwegen

OPDR, onderdeel van de CMA CGM Group, start met een nieuwe Penn-dienstregeling die het Europese vasteland met het Verenigd Koninkrijk en Noorwegen zal verbinden. De korte transittijden en moderne koelcontainers bieden de klant de beste mogelijkheden.

Om zijn diensten in Noord-Europa substantieel te verbeteren, heeft shortsea-specialist OPDR deze nieuwe dienstregeling geïntroduceerd. De nieuwe wekelijkse PENN-lijn verbindt Rotterdam met het Verenigd Koninkrijk en drie grote havens in Noorwegen: Oslo, Moss en Brevik. De rol van Rotterdam als doorvoerhaven biedt uitstekende mogelijkheden voor betrouwbare en regelmatige transporten tussen het Europese vasteland, Scandinavië en de Britse oostkust. De transittijd tussen de Noorse havens en Rotterdam bedraagt slechts twee tot drie dagen. Bovendien beschikt Rotterdam over uitstekende spoorwegverbindingen met het Duitse achterland en Italië. Vanaf begin november zal Hamburg dienst doen als extra doorvoerhaven.
 


De PENN service maakt gebruik van de nieuwste apparatuur. Er worden twee containerschepen ingezet die versterkt zijn tegen ijs, een grotere capaciteit hebben en geschikt zijn voor het transport van versproducten.

Haven rotatie: Rotterdam – Immingham – Teesport – Grangemouth – Rotterdam – Oslo – Moss – Brevik – Rotterdam
 
Raadpleeg www.opdr.com/en/schedules.html voor de laatste dienstregeling en wekelijks updates. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven