vooral Chinese bezoekers

China FVF: AGF-beurs waar veel Chinese handelaren komen

"Onze ambitie is het bevorderen van de AGF-handel van en naar China. We nodigen internationale exporteurs en kopers, binnenlandse producenten en importeurs uit elkaar te ontmoeten in Beijing. De FVF beurs wordt volledig gesteund door de Chinese AQSIQ waardoor we unieke mogelijkheden kunnen bieden voor het betreden van de Chinese AGF-markt," vertelt Becky Liu, die verantwoordelijk is voor de organisatie van China FVF.

De China Fruit and Vegetable Fair (China FVF) is een driedaagse vakbeurs die van 30 oktober tot 1 november gehouden wordt in Beijing. De organisatoren van China FVF werken nauw samen met de Chinese Dienst voor Kwaliteitsbewaking, Inspectie en Quarantaine, de AQSIQ, om buitenlandse kopers en exporteurs te verwelkomen. Een ander doel van de organisatie is het vertegenwoordigen en steunen van binnenlandse producenten.
 
Klik hier om het programma te bekijken Klik hier om het programma te bekijken

Tijdens de beurs staan drie hoofdthema's centraal: het verschaffen van toegang tot de Chinese markt, het bieden van ondersteuning en informatie door het AQSIQ en het wereldwijd onder de aandacht brengen van Chinese producten en producenten.

"China FVF is uitgegroeid tot een allesomvattende vakbeurs voor de Chinese AGF-sector. De beurs is bij uitstek geschikt voor het introduceren van nieuwe groente- en fruitrassen op de Chinese markt. Dit jaar zullen in het National Pavilion 14 landen die naar China exporteren vertegenwoordigd zijn, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Chili, Zuid-Afrika en Peru. Er zal eveneens een groot aantal kopers aanwezig zijn uit onder meer Rusland, Oekraïne, Indonesië en Singapore. Deze handelsdelegaties zullen begeleid worden door vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de politiek. Voor deze bezoekers zullen er ontmoetingen met Chinese producenten van appelen, peren, citrus, gember, knoflook en pomelo georganiseerd worden."

Er zullen vertegenwoordigers aanwezig zijn van Golden Wing Mau, Pagoda, Yimutian, GagoGroup, Shanghai Ouheng, Chongqing Golden Orchard, Shandong Goodfarmer en Shenzhen Asia Global. 

 
Speciale entreebewijzen
"Voor landen die nog niet beschikken over een handelsprotocol, zijn er speciale entreebewijzen te verkrijgen waarmee zij hun product kunnen presenteren in Beijing. Dit jaar zullen er avocado's uit Zuid-Afrika, blauwe bessen uit de Verenigde Staten, bananen uit Mexico en dragonfruit uit Ecuador gepresenteerd worden aan het publiek en de AQSIQ. Bovendien zullen producten die al toegang tot de markt hebben gekregen maar in de zich in het laatste fase van het proces bevinden eveneens gepresenteerd worden, waaronder appelen uit Polen en perziken uit Australië."

Introduceren van binnenlandse productie
"China is een grote producent en exporteur van groenten en fruit zoals kiwi's, peren, appelen, kiwibessen, blauwe bessen, perziken, bananen en kersen. Buitenlandse importeurs die de beurs bezoeken, kunnen kennismaken met producenten. In het kader hiervan zullen op vrijdag een aantal business to business ontmoetingen op het programma staan."

"Na afloop van de beurs en gedurende het jaar, kunnen buitenlandse kopers een bezoek brengen aan de grote productiegebieden in China. China FVF organiseert deze reizen om importeurs een beeld te geven van de Chinese AGF-markt. In augustus zullen 16 bedrijven bijvoorbeeld een bezoek aan de provincie Sichuan brengen, waar zij lokale kiwiproducenten en -coöperaties bezoeken. In september begeleiden we een groep Chinese kopers tijdens een bezoek aan Peru waar zij een vakbeurs zullen bijwonen en plantages zullen bezoeken."
 

Beurs
"Tot slot zullen er tijdens de drie beursdagen lezingen gehouden worden over actuele onderwerpen met betrekking tot de Chinese markt en productie. Onze sprekers zullen de binnenlandse appel-, peren-, kiwi-, bananen- en citrussector aan bod laten komen. We hebben ook één van de grootste Chinese retailers uitgenodigd die een presentatie zal geven over het koopgedrag van consumenten met betrekking tot AGF."

Voor meer informatie of om in te schrijven, neem contact op met: 
Becky
China FVF (China Int'l Fruit & Vegetable Fair)
Phone: +86-10-88102253
Cell: +86-13681207398
Email: liuding@chgie.com or chinafvf@chgie.com
www.chinafvf.com
wechat:chinafvf
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven