Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Detailresult voegt 4 nieuwe Thermo King CryoTech-units toe aan het wagenpark

Reeds in 2011 was Detailresult als pionier op zoek naar nieuwe technieken om tegemoet te komen aan de geluidseisen van PIEK bij de stedelijke distributie waar de organisatie dagelijks mee te maken heeft. Ook het milieu-aspect speelde zeker een rol bij de keuze voor CryoTech-units van Thermo King Transportkoeling B.V. "Onze ervaringen met CryoTech zijn positief op het gebied van prestatie, milieu en geluid. Een goede instructie richting onze chauffeurs is van groot belang. Detailresult en Thermo King trekken hierin samen op voor het geven van trainingen."
Detailresult Transport heeft er dan ook met vertrouwen voor gekozen om, ter vervanging van dieselunits, nog 4 CryoTech-units toe te voegen aan de 14 CryoTech-units die reeds vanaf 2011 worden ingezet. Detailresult werkt alleen met Multi-Tempmachines die door de verschillende temperatuurzones geschikt zijn voor vries-, koel- en regulier transport. Dit past in de algemene strategie van de organisatie om multi-inzetbare auto's in het wagenpark te hebben.



Gemak
"We hebben een Linde-tankstation op ons eigen terrein, waardoor de auto's altijd gevuld kunnen vertrekken. Ook het onderhoud aan de units is tijdbesparend: als de trailer bij de garage is voor onderhoud, verzorgt Thermo King Transportkoeling ter plaatse het onderhoud aan de CryoTech". Detailresult Transport kijkt voor de toekomst naar alternatieve brandstoffen voor de trekkervloot. "Met de Multi-Temptrailers lopen we al voorop op het gebied van duurzaamheid."

Snel schakelen en flexibel blijven, zijn de sterke punten van Detailresult. "In een concurrerende markt is het zaak om steeds stappen vooruit te maken en te blijven innoveren", aldus Obbe Bangma, Teamleider Operationele Ondersteuning bij Detailresult Transport. "Onze filialen zijn zeven dagen in de week open met steeds ruimere openingstijden, wij bewegen daarin mee. Detailresult Transport investeert in hoogstaand multi-inzetbaar materieel en in zijn chauffeurs. Relevante opleiding op het gebied van fysieke arbeid is daar een voorbeeld van. Detailresult Transport heeft twee fulltime mentoren in dienst. Zij werken aan de begeleiding van onze chauffeurs ten aanzien van veilig en zuinig rijden, fungeren als vraagbaak en hebben bovenal een luisterend oor. Doel is om de kwaliteit onder onze mensen te vergroten. Met circa 120 eigen chauffeurs en een deel flexibel inzetbare chauffeurs en een wagenpark van 56 trekkende eenheden en 56 trailers is dit een mooie uitdaging die Detailresult Transport niet uit de weg gaat."
Publicatiedatum: