Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bindmachine met bloemenelastiek vaker gebruikt in AGF

"Bloemen zijn verbonden door een elastiek. Een alledaagse en logische oplossing om van losse bloemen een mooie bos te maken. We merken dat deze manier van verbinden ook steeds vaker wordt gebruikt in de sector groenten en fruit", zegt Hans Peelen van Sarco Packaging. Voor producten als kruiden, asperges, bospeen, bosui, radijs, rode biet, bleekselderij en rabarber wordt steeds vaker de keuze gemaakt te verbinden. Doordat het product niet wordt verpakt met folie, ligt het product in de open lucht. Versproducten zijn er van nature niet voor gemaakt om verpakt te worden. Tevens geeft het de consument een gevoel van ambacht als het product open in de schappen ligt."



"Natuurlijk hebben groenten en fruit andere eigenschappen dan een bos bloemen. Daarom is er voor ieder product een passend elastiek om het product niet aan te tasten. Het is ook mogelijk een label aan het elastiek te verbinden. De datum van verpakken wordt vermeld op een label die mogelijk de huisstijl van uw bedrijf bevat.
Door het label is het niet alleen nuttig een bos te verbinden, maar is het ook zinvol om een enkel product te voorzien van een elastiek en label. Bedrijven die producten als prei en ananas verpakken en/of telen, worden door het unieke label zo herkend in de winkel", besluit Hans.



Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Hans Peelen
M: 06 39 4 10 40
T: 0418 56 25 53
h.peelen@sarcopackaging.com
www.sarcopackaging.com/nl/kwik-link-binder.html
www.verpakkingsidee.nl/product/kwik-link/
Publicatiedatum: