Isolcell introduceert nieuwe Aeroclean-ionisator

Isolcell heeft op Fruit Attraction 2016 de nieuwe Aeroclean-ionisator geïntroduceerd. "Aeroclean was ontwikkeld om de vorming van schimmels op groenten en fruit tegen te gaan. Naast dat het schadelijke stoffen en geuren vermindert, werkt het nieuwe systeem ook goed samen met ethyleen," legt Hubert Wieser uit.


Van links naar rechts: Jose Luis Jurado en de salesmanagers Stefano Brigadue en Hubert Wieser op Fruit Attraction 2016.

Het systeem maakt gebruik van inertisatie op micro-organismes en andere vervuilende bestanddelen. Dit gebeurt door middel van oxidatie met behulp van zogeheten geactiveerde zuurstof. Op deze manier reinigt Aeroclean opslagunits, waarmee de kwaliteit van het AGF wordt verbeterd."We willen nauwer samenwerken met onze klanten. In Spanje zijn we nog niet in staat geweest om onze klanten direct te kunnen volgen, maar daar willen we verandering in brengen. Daarom hebben we naast het nieuwe Aesoclean-systeem ook de rest van onze producten gepresenteerd," voegt Stefano Brigadue toe.

"De beurs ging goed, hoewel ik het wel eens ben met de kritiek dat de afdelingen voor verpakking, machines, logistiek en hulpsystemen niet net zoveel aandacht kregen als de afdeling voor productie. Maar we mogelijk eigenlijk niet klagen."

Contact:
Stefano Brigadue - sales manager
Hubert Wieser - sales manager

Isolcell SpA
via A. Meucci, 7
39055 Laives (BZ)
Tel.: +39 0471 954050
Fax: +39 0471 953575
Web: www.isolcell.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven