Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Herbouw Goes Handling de Meern gestart

Op 26 juni werd Goes Handling in de Meern getroffen door een grote brand die één van de drie handling centers volledig heeft verwoest. De schade was groot, maar de drang om heel snel weer verder te gaan was nog veel groter. "Immers, Goes Handling BV is bijna drie jaar na de doorstart na het faillissement door Kivits Drunen samen met een paar Goes familieleden een succesverhaal. Groeiende volumes, klanten en dienstverlening en een uitbreiding in Barendrecht eerder dit jaar zijn vanaf dag één winstgevend", zeggen Rob van Opzeeland en Ad Goes."Vliegensvlugge medewerking van verzekeraars, maar zeker ook de gemeente Utrecht in combinatie met het bouwteam wat de laatste jaren reeds drie koelhuizen voor Kivits Drunen heeft gebouwd, zorgen er voor dat drie maanden na de brand de plannen klaar zijn, de bouwvergunning is verstrekt en de constructie ondertussen zelfs al weer geplaatst wordt. Dit alles dus in een record snelheid om rond de jaarwisseling, juist voor aanvang van de seizoenen het koelhuis opgeleverd te hebben", vertelt Rob.

 Het bouwteam bestaat uit architect van Galen, Willy Naessens Industriebouw als bouwkundig aannemer, ROMA voor de panelenbouw, Nijssen voor de koelinstallatie, Den Doorn voor de E en W installaties en Jungheinrich voor de stellingbouw en intern transport. In een paar maanden tijd zal een uiterst modern, groen en duurzaam pand verrijzen met 12 laaddoks, een groene ammoniak koelinstallatie met een hoog vermogen, duurzame installatie met warmte terugwinning, ledverlichting en 6.000 palletplaatsen in verrijdbare stellingen zodat elke pallet snel en efficiënt geplaatst en gepakt kan worden. Ook wordt een geconditioneerde vloer van bijna 1.200m2 geplaatst boven de laaddoks om te dienen als in-, om-, en verpakruimte en zullen enkele kantoren verrijzen in het nieuwe pand.

"Namens Goes Handling nogmaals dank aan de klanten voor hun begrip, de medewerkers voor alle inzet en Gemeente Utrecht en verzekeraars voor snelle en constructieve samenwerking", besluit Rob.

Robvanopzeeland@kivitsdrunen.nl
agoes@goeshandling.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven