Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
onderdeel van de Agro Merchants Group

Koelvrieshuis Ageciras (16.611 palletplaatsen) officieel geopend

Gestión Frío Algeciras heeft officieel de deuren van het nieuwe koelvrieshuis geopend en gaat vanaf nu verder onder de naam "AGRO Merchants Algeciras". Gestion Frio Algeciras (GFA), in 2013 aangekocht door de AGRO Merchants Group, heeft op 23 september jl. haar nieuwe uitbreiding officieel geopend. Met een expansie van 13.827 palletplaatsen aan de bestaande capaciteit komt het totaal aantal palletplaatsen van deze vestiging nu uit op 16.611. Hierdoor kunnen bestaande klanten doorgroeien en daarnaast kan het bedrijf verder diversifiëren in andere productgroepen en aanverwante diensten. De ruimten zijn zowel voor koel- als diepvriesopslag geschikt en voorzien van verrijdbare palletstellingen, waardoor elke pallet snel individueel benaderbaar is.


Carlos Rodriguez, Gema Pérez Lozano, Javier Rueda, José Ignacio Landaluce, JD Schwefler, Manuel Morón, Luis Ángel Fernández

Don Jose Ignacio Landaluce, de burgemeester van Algeciras, heeft de nieuwe locatie officieel geopend en is zeer content met de toegevoegde waarde van deze koel- en vrieslocatie voor de havenstad Algeciras. Hij feliciteerde AGRO Merchants Group, haar voltallige team en de aandeelhouders, met dit uitstekende initiatief om de haven verder te versterken.

GFA kondigde tijdens de opening nog een andere belangrijke ontwikkeling aan, namelijk de officiële naamswijziging naar AGRO Merchants Algeciras. Javier Rueda, directeur AGRO Merchants Algeciras, legt uit: "wij geloven dat we door deze naamsverandering onze zeer gewaardeerde relaties nog beter kennis kunnen laten maken met de mogelijkheden binnen het wereldwijde netwerk van de AGRO Merchants Group. Dit is met recht een nieuwe mijlpaal binnen onze organisatie en we kijken er dan ook naar uit om samen met onze klanten verder te groeien".
Carlos Rodriguez, President AGRO Merchants Europe benadrukte als volgt: " Vanaf het moment dat AGRO Merchants Group in februari 2013 wereldwijd van start ging, zijn wij er altijd van overtuigd geweest dat de havenstad Algeciras van strategisch belang was. Algeciras is nu dan ook een toplocatie van waaruit wij onze klanten de logistieke mogelijkheden bieden voor overzeese productstromen.

De uitbreiding van Algeciras past in de missie van AGRO Merchants Group. Agro wil namelijk in elk land een duidelijke footprint hebben en Algeciras is een belangrijke locatie binnen het Iberische Schiereiland. Naast het nieuwe state-of-the art koelvrieshuis in Algeciras en de koelhuizen van APC (Almacenes de Productos Congelados) te Barcelona zet AGRO Merchants haar groeiplannen in de regio voort.

Publicatiedatum: