1 november, Veghel

AB Brabant organiseert symposium ter ere van 50-jarig bestaan

Dit jaar bestaat AB Brabant 50 jaar. In een halve eeuw heeft de aanbieder van personeelsdiensten zich ontwikkeld tot één van de grootste werkgevers van flexibel personeel in Noord-Brabant. Ter gelegenheid van het jubileum organiseert AB Brabant op dinsdag 1 november 2016 een symposium over de toekomstige wereld van werk.

AB Brabant is gespecialiseerd in uitzenden, payrollen en werving & selectie. Daarnaast biedt de organisatie een aantal specifieke agrarische diensten aan, zoals bedrijfsverzorging, klauwverzorging en praktijkmanagement.

Bij de werving & selectie van vakkundig personeel kijkt AB Brabant ook over de grens. Ook draagt de organisatie zorg voor begeleiding van haar arbeidskrachten. Indien gewenst wordt van tevoren een protocol opgesteld met de werkprocedures van het bedrijf, zodat de arbeidskracht op het bedrijf goed van start kan gaan.

Symposium 'FIT voor de toekomst'
Door technologische innovaties verandert de wereld van werk en ondernemen continu. Welke ontwikkelingen spelen een rol de komende decennia en hoe kunt u hier als ondernemer op inspelen? Vraagt u uzelf weleens af of u 'fit voor de toekomst' bent?Tijdens het symposium dat AB Brabant organiseert ter ere van het 50-jarig bestaan wil het bedrijf antwoord geven op deze vragen. Gastsprekers Peter van der Wel en Henny van Gennip nemen u tijdens dit symposium mee in de toekomstige wereld van werk. Van der Wel heeft gewerkt voor multinationals, non-profit organisaties en overheden. Hij spreekt al meer dan 20 jaar over de toekomst op congressen en andere bijeenkomsten. Van Gennip heeft een veelzijdige loopbaan opgebouwd bij onder andere Stork, Campina, Delta Dailyfood en Stegeman. In zijn huidige rol als operationeel directeur van Hessing Supervers heeft hij een aantal verbeterprojecten geïnitieerd waarbij samenwerken, draagvlak creëren, leiderschap en verbeteren centraal staan.

Voor meer informatie:
AB Brabant
De Ronde 4
5683 CZ Best
T 0411 612080
F 0499 372017
info@abbrabant.nl
www.abbrabant.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven