Versseminar in Keulen: kosten besparen door efficiënte logistiek

Juist bij de omgang met verswaren zoals groenten en fruit komt het aan op snelheid. Dat gaat niet zonder een effectieve logistiek. Daarom behandelt het versseminar 'geld besparen door juist te labelen' op 25 oktober 2016 in Keulen onder meer de vraag hoe logistieke processen in de fruitbranche efficiƫnter en daarmee kosteneffectiever georganiseerd kunnen worden.

Samen met deskundigen van GS1 Germany behandelt het Deutsche Fruchthandelsverband onder andere de identificatie en het kenmerken van handelseenheden evenals de kansen die elektronische gegevensuitwisseling de fruithandel biedt. Er worden onder andere Best Practise voorbeelden geboden van fijnmazige distributie voor klanten in de levensmiddelenhandel en de groothandel. Achtergrondinformatie over verschillende verpakkingen voor groenten en fruit en over eisen aan de basisproductgegevens voor de logistieke afwikkeling vullen het op de praktijk georiƫnteerde programma aan.

Het eendaagse seminar vindt plaats in het 'Knowledge Center' van GS1 in Keulen. De doelgroepen zijn vakkrachten en leidinggevenden uit de sectoren inkoop, verkoop, logistiek en kwaliteitsmanagement. Medewerkers van verpakkingsbedrijven, de groothandel en de retail zijn eveneens hartelijk welkom. Het complete programma inclusief aanmeldformulier is op internet te vinden op www.frischeseminar.de. Hier kan men zich ook online aanmelden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven