Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kurt Calebout, Hendrik Deceuninck:

"Clark is al meer dan 75 jaar een een begrip in België"

Tholen - Clark is een bekende naam in België. "Elke ondernemer die een heftruck wil kopen zegt niet: ik heb een heftruck nodig, maar: ik heb een 'Clark' nodig. Het merk is al jaren een begrip", vertelt salesmanager Kurt Calebout van BVBA Hendrik Deceuninck, de verdeler van het merk in België. Als Amerikaans merk maakte Clark in 1917 de eerste heftruck ooit en zal volgend jaar haar 100-jarig bestaan vieren.


Machime Nameche, Kathleen Descheemaeker en Kurt Calebout tijdens de beurs Logistics & Distribution 2016 in Brussel.

Geen andere meer
Deceuninck vierde in september 2016 haar 20-jarig bestaan gecombineerd met een opendeurdag. "Sinds de oprichting van de firma in 1995 zijn wij verdeler van Clark vorkheftrucks. Door onze service en marktdekking werden wij dan ook in 2006 de exclusieve, officiële invoerder van Clark heftrucks in België." Kurt vervolgt: "Als klanten eenmaal een Clark hebben, willen ze geen andere meer. Afnemers zijn zeer tevreden over het product en voor over de degelijkheid en lage onderhoudskosten doordat Clark gebruik maakt van componenten die uitvoerig getest zijn en hun degelijkheid al bewezen hebben."



Groene heftrucks
Kurt schat dat zo'n 20% van hun klanten zich bevinden in de aardappelen- groenten en fruitsector. "Veel afnemers spreken hun waardering uit over de kwaliteit van de producten. Vandaar ook onze leuze 'built to last': iets wat kenmerkend is voor Clark. Daarnaast zijn onze heftruck visueel goed zichtbaar door hen felgroene kleur en bij Clark wordt er zeer weinig gebruikt gemaakt van kunststoffen onderdelen."

Wallonië en Vlaanderen

Deceuninck heeft de afgelopen jaren dankzij continue groei in diverse zaken kunnen investeren: "Onze gebouwen zijn uitgebreid en daarnaast is er meer personeel aangeworven. Maxime Namèche voor Wallonië en Kurt Calebout voor Vlaanderen zijn erbij gekomen voor de sales, ook in service zijn verschillende personen ingezet verdeeld over het land zodat nu het hele land wordt gedekt."

Clark verder bekend maken
Deceuninck staat niet alleen voor verkoop, verhuur en service van Clark, ook andere merken zoals Atlet en Logitrans. Behoren tot ons gamma. Bij Deceuninck plaatsen we de kwaliteitsgraad van service aan onze klanten voorop, dat bewijzen we door zelfs een multimerk op gebied van service op alle types machines aan te bieden " Dit gaat van vorkheftrucks en stapelaars tot transpaletten, kantelaars of reachtrucks van alle merken. In Verkoop of verhuur wensen we echter Met onze drie topmerken een oplossing op maat aan te bieden zodat er niet moet ingeboet worden op kwaliteit of functionaliteit." De bedoeling is om de komende jaren het merk Clark verder in België kenbaar te maken en te verdelen. Clark koos voor Deceuninck Hendrik onder meer omwille van de jarenlange ervaring met heftrucks van het merk Clark, alsook de onberispelijke dienstverlening en service na verkoop."

Voor meer informatie:
Hendrik Deceuninck / Clark verdeler
Blekerijstraat 85
8870 Izegem
www.clarklift.be

Voor Vlaanderen:
Dhr Kurt Calebout
+32 476 89 48 60
kurt@clarklift.be

Voor Wallonië:
Dhr Maxime Namèche
+32 475 52 61 90
maxime@clarklift.be