Meer dan 1.000 bezoekers bij Open Dag Van Meir

Tholen - Zaterdag 25 juni hield sorteer- en verpakkingsbedrijf Van Meir uit Steenbergen in het kader van de 'Week van de Akkerbouw' haar open dag. Niet eens alleen voor haar zakelijke contacten, maar vooral ook van de omwonenden. "Ze hebben ook weleens last van ons, nu doen we wat terug", vatte Leon van Meir het doel van de Open Dag samen. Met meer dan 1.000 bezoekers was er dan ook een goede opkomst in Steenbergen.


Leon en Christel van Meir

"Ons bedrijf heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is van traditioneel akkerbouwbedrijf uitgegroeid tot een modern sorteer- en verpakkingsbedrijf. We zijn nu ruim tien jaar actief met het verwerken en vermarkten van zowel uien als
aardappelen. We zijn klein en enthousiast begonnen en gegroeid naar een professioneel team van 25 collega's, waarmee we een omzet van 50.000 ton uien en 25.000 ton aardappelen per jaar realiseren", vertelt Leon.Hij steunde het initiatief om de sector te promoten van harte. "Graag willen wij er een gezellig en informatief karakter aan geven voor jong en oud. Er zijn landbouwmachines, een draaiend sorteerbedrijf, een beursplein met standhouders van relaties en oldtimertrekkers te zien. Het demo uienrassenveld is ook de moeite van het bekijken waard. Voor de jeugd is er een stormbaan, een luchtkussen en een knutselhoek aanwezig. Kortom een dagje voor het hele gezin!"

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Van Meir Uien
Boonhil 8
4651 VW Steenbergen
Tel: 0167 - 54 22 20
Fax: 0167 - 54 22 28
info@vanmeir.nl
www.vanmeir.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.