Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
receptenboek geintroduceerd

2.000 mensen op open Dag Biesheuvel Knoflook

Verse knoflook: Receptenboek en Open Dag Biesheuvel Knoflook!
In een feestelijk groen verlichte productieruimte is afgelopen vrijdag het receptenboek van Biesheuvel Knoflook gepresenteerd: "Verse knoflook, heerlijke recepten en boeiende weetjes".



Arjan Biesheuvel (eigenaar van Biesheuvel Knoflook): "Ik liep al tijden rond met het idee voor een receptenboek. Eigenlijk is het idee ontstaan uit frustratie over het feit dat veel mensen niet weten wat verse knoflook is!". Het boek gaat dus niet over de gedroogde knoflookbolletjes in een netje, maar staat vol met leuke wetenswaardigheden over en heerlijke gerechten met de witte bollen met het frisse groene stengeltje.



Na een intensieve periode van voorbereiding kon de groene loper uitgerold worden om de 230 genodigden te ontvangen. Na een welkomstwoord van de avondvoorzitter Jan Nieuwenhuizen (bedrijfsleider van Biesheuvel Knoflook), werd de zaal op ludieke wijze toegesproken door Wil Hartog, van Grasdrogerij Hartog en voormalig top motorcoureur (bekend als de "Witte Reus" en kennis van de familie Biesheuvel).



Hierna kwam Dick Veerman aan het woord, die als voorzitter van de Smaak van Nederland in 2011 al enthousiast raakte over het ondernemerschap van Biesheuvel Knoflook. Hij noemt de lang houdbare, gehakte verse knoflook die Biesheuvel in potjes verkoopt een "prachtproduct". Het eerste receptenboek werd aangereikt door zoon Jurre Biesheuvel, die hiermee in een groentekratje over een rollenbaan kwam aanrollen. Dit boek werd door Dick Veerman overhandigd aan vader Jan Biesheuvel.



Het officiële gedeelte werd afgesloten door een woordje van Arjan waarin de mensen die aan het boek hebben meegewerkt en team Biesheuvel Knoflook werden bedankt voor alle inspanning. De rest van de avond kon men genieten van een gezellig samenzijn met heerlijke knoflookhapjes en een borrel. Tijdens de avond werden er rondleidingen gegeven door het bedrijf en kon men deelnemen aan een interactieve quiz. Al met al een top avond!



Zaterdag 4 juni begon om 10.00 uur de Open Dag bij Biesheuvel Knoflook. De hele dag door kwamen vele geïnteresseerden naar het bedrijf om een kijkje te nemen achter de schermen. Aan de hand van de uitgezette wandelroute werd men het hele bedrijf doorgeleid. Langs deze route stonden medewerkers enthousiast uitleg te geven over de werkzaamheden en de knoflookteelt.



Er was gelegenheid om te proeven en zelfs voor kinderen was er een speciaal speurrondje. In verschillende marktkramen verkochten collega-ondernemers verse producten waaronder de paddenstoelen van Koolen Champignons, tomaten en paprika's van Barendse, ijsbergsla van Lex Sijtsma, knolselderij van Boer Ted, aardbeien en ijs van Can's Fruit en de Opperdoezer rondes van Hero Stam.



En uiteraard werd men in de gelegenheid gesteld om het receptenboek te kopen, gesigneerd door de trotse eigenaar Arjan Biesheuvel en kon men alle producten kopen uit het eigen assortiment van Biesheuvel Knoflook. Naar schatting 2000 man volgden deze informatieve en gezellige verse knoflook tour.

Weer een stapje verder op weg om Nederland aan de verse knoflook te krijgen!
U kunt het receptenboek bestellen via de website www.biesheuvelknoflook.nl.

Publicatiedatum: