




Abonneren
Vacatures
"Tweetende AGF'ers"
Top 5 - gisteren
- Reacties handel, teelt, supermarkten en transport op avondklok
- "Door de groeiachterstand blijven we wellicht nog weken last hebben van een verstoorde groentenaanvoer"
- Vrijspraak voor drie verdachten van afpersing De Groot
- StC waarschuwt voor fraudeur: Capsa Marca
- Marktaandelen supermarkten 2020: fullservice wint van prijsvechters
Top 5 - afgelopen week
- Honderden vrachtwagens geblokkeerd in Spanje door de sneeuw
- “Tussen Venlo en Hoogeveen zijn wij de enige met op- en overslag voor AGF”
- “Sinds het extreme weer in Spanje is de vraag naar onze groenten verdubbeld”
- Carrefour staakt verkoop van aardbeien in de winter
- Eerste Limburgse kasasperges extreem vroeg bij Teboza
Top 5 - afgelopen maand
Weer
receptenboek geintroduceerd
2.000 mensen op open Dag Biesheuvel Knoflook
In een feestelijk groen verlichte productieruimte is afgelopen vrijdag het receptenboek van Biesheuvel Knoflook gepresenteerd: "Verse knoflook, heerlijke recepten en boeiende weetjes".
Arjan Biesheuvel (eigenaar van Biesheuvel Knoflook): "Ik liep al tijden rond met het idee voor een receptenboek. Eigenlijk is het idee ontstaan uit frustratie over het feit dat veel mensen niet weten wat verse knoflook is!". Het boek gaat dus niet over de gedroogde knoflookbolletjes in een netje, maar staat vol met leuke wetenswaardigheden over en heerlijke gerechten met de witte bollen met het frisse groene stengeltje.
Na een intensieve periode van voorbereiding kon de groene loper uitgerold worden om de 230 genodigden te ontvangen. Na een welkomstwoord van de avondvoorzitter Jan Nieuwenhuizen (bedrijfsleider van Biesheuvel Knoflook), werd de zaal op ludieke wijze toegesproken door Wil Hartog, van Grasdrogerij Hartog en voormalig top motorcoureur (bekend als de "Witte Reus" en kennis van de familie Biesheuvel).
Hierna kwam Dick Veerman aan het woord, die als voorzitter van de Smaak van Nederland in 2011 al enthousiast raakte over het ondernemerschap van Biesheuvel Knoflook. Hij noemt de lang houdbare, gehakte verse knoflook die Biesheuvel in potjes verkoopt een "prachtproduct". Het eerste receptenboek werd aangereikt door zoon Jurre Biesheuvel, die hiermee in een groentekratje over een rollenbaan kwam aanrollen. Dit boek werd door Dick Veerman overhandigd aan vader Jan Biesheuvel.
Het officiële gedeelte werd afgesloten door een woordje van Arjan waarin de mensen die aan het boek hebben meegewerkt en team Biesheuvel Knoflook werden bedankt voor alle inspanning. De rest van de avond kon men genieten van een gezellig samenzijn met heerlijke knoflookhapjes en een borrel. Tijdens de avond werden er rondleidingen gegeven door het bedrijf en kon men deelnemen aan een interactieve quiz. Al met al een top avond!
Zaterdag 4 juni begon om 10.00 uur de Open Dag bij Biesheuvel Knoflook. De hele dag door kwamen vele geïnteresseerden naar het bedrijf om een kijkje te nemen achter de schermen. Aan de hand van de uitgezette wandelroute werd men het hele bedrijf doorgeleid. Langs deze route stonden medewerkers enthousiast uitleg te geven over de werkzaamheden en de knoflookteelt.
Er was gelegenheid om te proeven en zelfs voor kinderen was er een speciaal speurrondje. In verschillende marktkramen verkochten collega-ondernemers verse producten waaronder de paddenstoelen van Koolen Champignons, tomaten en paprika's van Barendse, ijsbergsla van Lex Sijtsma, knolselderij van Boer Ted, aardbeien en ijs van Can's Fruit en de Opperdoezer rondes van Hero Stam.
En uiteraard werd men in de gelegenheid gesteld om het receptenboek te kopen, gesigneerd door de trotse eigenaar Arjan Biesheuvel en kon men alle producten kopen uit het eigen assortiment van Biesheuvel Knoflook. Naar schatting 2000 man volgden deze informatieve en gezellige verse knoflook tour.
Weer een stapje verder op weg om Nederland aan de verse knoflook te krijgen!
U kunt het receptenboek bestellen via de website www.biesheuvelknoflook.nl.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2021-01-21 Leden vakjury PotatoEurope 2021 Innovation Award bekend
- 2021-01-20 "Ik verwacht wellicht zelfs meer animo voor vakbeurzen dan vóór de crisis"
- 2021-01-19 Lokale wintergroenten in de schijnwerpers
- 2021-01-19 Voedselverkiezingsdebat: CBL, FNLI en LTO Nederland organiseren debat voor Tweede Kamerleden
- 2021-01-19 Tasty Tom organiseert digitaal Grüne Woche evenement
- 2021-01-19 In 4 uur bijgepraat over aardbeienontwikkelingen
- 2021-01-18 Lichtgevend landbouwlandschap vandaag in première
- 2021-01-18 BIOFACH/VIVANESS 2022 start op dinsdag, zaterdag vervalt
- 2021-01-18 Warmere bodem; een uitdaging voor pompoen
- 2021-01-15 Digital Agrifood Summit Portugal 2021 klaar om van start te gaan
- 2021-01-15 Nationale 'Week van het Snoep Goed' start maandag 18 januari
- 2021-01-14 "Dit nieuwe concept voor Fruit Logistica Special Edition is ons plan B"
- 2021-01-14 "Schijtziek van die verwijten"
- 2021-01-14 "Laten zien dat we niet in slaap gevallen zijn"
- 2021-01-13 Marjolein Keuning presenteert live gedeelte Biokennisweek
- 2021-01-13 Webinar: Inkijkje in het nieuwe dashboard marktinformatie AGF van GroentenFruit Huis
- 2021-01-12 "Ik maak graag gebruik van de nieuwe online mogelijkheden"
- 2021-01-12 Rijk Zwaan presenteert biologische coating
- 2021-01-11 Matchmaking event voor Mexicaanse en Nederlandse fruithandel aangekondigd
- 2021-01-08 19 januari: Webinar ‘PUM Asia Special’
Reacties:
wat een mooi bedrijf en super leuk boekje met heerlijke recepten!!!
Gefeliciteerd Arjan en team
petra, barendrecht - 2016/06/08 12:48:44.000