Fotoreportage Champignondagen

Tholen - Van 1 t/m 3 juni werd de 34e editie van de Champignondagen in 's-Hertogenbosch gehouden. Zo'n 80 standhouders telde de beurs die zich op een bescheiden beursoppervlakte presenteerden. Je kon er niet over de koppen lopen, maar de deelnemers waren tevreden over de kwaliteit van de bezoekers en hoefden niet stil te zitten. Er was continue wel bezoek in de stands.Het aantal bezoekers zat behoorlijk in de plus t.o.v. verleden jaar. Het internationale karakter van de bezoekers viel wel op want er werden mensen uit o.a. China, Oekraïne, Amerika en Iran gespot. Iran biedt nu ook perspectief wegens het opheffen van de boycot. In totaal werden 70 verschillende nationaliteiten geregistreerd. Dat er veel buitenlandse bezoekers waren had mede zijn oorzaak in het feit dat het 19e congres van de International Society for Mushroom Science tegelijkertijd in Amsterdam werd georganiseerd.

Een bekende oud-champignonkweker, niemand minder dan Hein Deprez van Greenyard Foods was gastspreker tijdens de openingsceremonie van de beurs. Hein Deprez sprak over de korte houdbaarheid van verse champignons, de balans tussen aanbod en vraag' goede substraten. Tijdens de openingsceremonie werd de "Ambassador of the Mushroom Industry Award" uitgereikt aan Henk van den Top en Roel Dreve wegens hun inzet en prestaties in de paddenstoelenbranche.

Klik hier voor de fotoreportage

Auteur: Andries Gunter
Bron: www.agf.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.