Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vandaag Wereld Kinderkanker Dag

LBP doneert 4.000 euro aan Villa Joep

Vandaag, 15 februari, is het Wereld Kinderkanker Dag. Op deze dag staan we stil bij alle kinderen met kanker. Wereld Kinderkanker Dag is een campagne om het bewustzijn over kanker bij kinderen te verhogen en om kinderen met kanker, overlevenden en hun families, ondersteuning te bieden. Neuroblastoom is zo'n vorm van kinderkanker. De neuroblastoom is een tumor in het zenuwstelsel en komt voor bij heel kleine kinderen. Villa Joep zamelt geld in voor onderzoek naar deze zeldzame vorm van kinderkanker met als doel de overlevingskansen te vergroten.



LBP Rotterdam BV heeft tijdens de Fruit Logistica in Berlijn aandacht gevraagd voor dit fonds. Dat deed het door het verkopen van olifantjes, het symbool van Villa Joep. Joep is de zoon van de oprichtster van het fonds. Olifantjes waren zijn lievelingsdieren. Tijdens de beurs is LBP er in geslaagd een groot aantal van deze olifantjes aan de man te brengen. "Gelukkig wilden de bezoekers van de stand gul geven. LBP heeft de opbrengst uit de verkopen aangevuld tot een bedrag van € 4.000,- ten gunste van het Fonds. Een mooi bedrag voor een geweldig mooi doel", vertelt Anton Filippo. "Binnenkort komt de grote Joep nog een weekje bij LBP logeren, opnieuw om het fonds bij u onder de aandacht te brengen. Uiteraard kunt u blijvend doneren. Kijk op www.villajoep.nl om te zien hoe u kunt bijdragen. Doe dat vooral, het zal uw (klein-) kind maar zijn…"


Publicatiedatum: