Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Fusie met nevenvestiging en ELHI

Hollarts Kunststoftechniek wordt Hollarts Plastic Group

Aandeelhouders en directie van Hollarts Kunststoftechniek BV te Didam introduceren per 1 januari 2016: Hollarts Plastic Group BV. De nieuwe onderneming is een bundeling van drie gerenommeerde kunststof spuitgiet bedrijven met elk hun specialiteit. De groep bestaat uit Hollarts te Didam, haar nevenvestiging in Huissen en het bedrijf ELHI te Eindhoven. De nieuwe organisatie levert kunststof spuitgieten.

Hollarts Plastic Group biedt klanten en relaties één loket die toegang geeft tot de specialiteiten: logistieke middelen, consumentenproducten, dunwandige producten en hightech spuitgietdelen ten behoeve van de industrie. "Met het samenvoegen van specialiteiten wordt een impuls gegeven aan de klantgerichte innovatie en de kwaliteit van de producten. Het betekent een verbreding en verdieping van het productenportfolio en het biedt kansen voor de doorontwikkeling van de organisatie waarbij de begrippen compassie, kracht en kwaliteit centraal staan."

Hollarts Plastic Group levert haar producten aan o.a. de voedselverwerkende industrie, de bloementeelt, levensmiddelenhandel en diverse sectoren binnen de industrie. Aan een grote diversiteit van afnemers levert Hollarts Plastic Group als ketenpartner just-in time halffabricaten of, naar wens volledig geassembleerde eindproducten. Hollarts Plastic Group sluit met haar activiteitenpakket naadloos aan op de wensen van de klant. Co-engineering, (lever-) betrouwbaarheid, flexibiliteit en full service projectmanagement zijn daarbij belangrijke elementen.

Meer informatie:
Hollarts Plastic Group
T: 0316-227333
www.hollarts.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.