1100 kilo drugs onderschept in lading ananassap

De politie heeft maandag in een loods in Raamsdonksveer in een lading ananassap ongeveer 1100 kilo aan verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen. Vier verdachten zijn aangehouden op verdenking van het voor handen hebben dan wel vervoeren en importeren van verdovende middelen.Op basis van binnengekomen informatie over een mogelijk drugstransport is de politie de loods binnengevallen. De gehele lading werd gescand op de aanwezigheid van drugs. Het ananassap zat in zakken en twee zakken zagen er anders uit dan de rest. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat in deze zakken geen sap zat, maar een grote hoeveelheid vermoedelijke cocaïne.25-30 miljoen euro
De 1100 kilo in beslag genomen verdovende middelen hebben een straatwaarde tussen de 25 en 30 miljoen euro. De vier verdachten in de leeftijd van 22 tot 28 jaar en afkomstig uit verschillende plaatsen in Nederland zijn ingesloten voor verhoor. Ze worden aanstaande donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam.

Bron: Politie.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.