Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Chinese provincie Shanxi ideaal voor fruitteelt

"Wij zijn een regeringsbureau in de provincie Shanxi in de buurt van de stad Xi'an in de provincie Liquan. Ons doel is om de lokale landbouwontwikkeling te ondersteunen, overheidsbeleid uit te voeren en technische ondersteuning aan de telers te verlenen. We investeren ook in onderzoek naar nieuwe rassen," stelt Boqi Zhang van het Shanxi Xianyang Liquan Fruit Bureau."Onze faciliteit beslaat 50.000 hectare. 30.000 hectare worden gebruikt om appelteelt en 6.700 hectare voor de perenteelt. Op het resterende areaal verbouwen we seizoensgebonden fruit zoals druiven, perziken, granaatappelen en kersen. Onze jaarlijkse productie bedraagt ​​1,6 miljoen ton. We planten Fuji-, Gala- en Qinguan-appelen. Vóór 1998 werden Qinguan-appelen goed verkocht. Nu zijn andere rassen zoals Fuji en Royal Gala populairder geworden.

De provincie Liquan heeft een unieke geografische ligging voor de teelt. De provincie ligt op een vlakte met veel water en irrigatie. De groei van gewassen is relatief gevarieerd in de regio met perziken, kersen en abrikozen die niet worden geproduceerd in andere delen van China. Bovendien biedt de nabijheid van grote steden als Xi'an producenten toegang tot logistieke middelen en fruitverpakkers. "Verschillend van andere teeltgebieden richten wij ons niet alleen op de eerste rij steden, maar ook op een aantal tweede en derde rij aan de zuidoostkust en in het zuidwesten, zoals Suchuan, Dongbei, Anhui, Guangxi en Nanning. We merken dat de vraag in deze steden nog steeds hoog is. Ondertussen exporteren we ook kleine hoeveelheden van Qinguan-appelen naar Rusland.""We willen onze marketingstrategie herzien. We gebruikten een traditionele verkoopmethode. Het plan is om onze producten ook op onlineplatforms zoals Alibaba en Taobao aan te bieden," concludeert Boqi Zhang.

Voor meer informatie:
Boqi Zhang
Shanxi Xianyang Liquan Fruit Bureau
http://xianyang013612.11467.com/
QQ:879706035@qq.com
Telephone number:+86 1899 1022 999
You'll need Skype CreditFree via Skype

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.