Delhaize vraagt obligatiehouders in te stemmen met fusie Ahold

Op 24 juni 2015 kondigden Koninklijke Ahold N.V. en Delhaize Groep N.V. hun intentie aan om hun beide activiteiten samen te voegen door middel van een fusie van gelijken. Hierna zal de gecombineerde entiteit Ahold Delhaize heten. Na de voltooiing van de fusie zal Delhaize Groep ontbonden worden zonder in liquidatie gebracht te worden en zal zij ophouden te bestaan.

Bijgevolg worden de houders van de twee tranches van obligaties uitgedrukt in euro uitgenodigd om de wijziging van emittent goed te keuren, alsook in te stemmen met de verschillende technische aanpassingen in verband met de juridische structuur voortvloeiend uit de fusie tijdens twee algemene vergaderingen van obligatiehouders. De vergaderingen zullen plaatsvinden op 11 januari 2016.

Meer details over de aanvraag tot instemming, de beoogde postfusie-structuur en gerelateerde onderwerpen zijn terug te vinden in de Memoranda van Verzoek tot Deelneming dat werd voorbereid en ter beschikking gesteld door Delhaize Groep op haar website www.delhaizegroep.com.

Bron: Delhaize

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.